THOLA - Sybie Kleynhans


Thola is ‘n oorlogs/liefdesroman geskryf deur Sybie Kleynhans. Wanneer Dirk van die oorlog af terugkom, vind hy die graf van ’n kindjie en die afgebrande murasie waar sy huis was. Maar, was dit die Engelse soldate wat dit gedoen het of iemand anders? Soos enige goeie boek, gryp Thola jou verbeelding van die eerste bladsy af aan. Van daar is dit een fees van aksie, intrige en baie liefde wat die leser boei tot op die heel laaste bladsy. Die einde laat ons met 'n hele paar vrae. As 'n hoofkarakter is Dirk die perfekte held. Alhoewel hy dapper en edel is, het hy ook foute. Sy ongeduld, humeur en impulsiwiteit kry hom telkens in die moeilikheid. Sy liefde vir die skoner geslag - nie heeltemal 'n fout nie – laat beland hom ook heel dikwels in die warm water, en verskaf hom groot persoonlike hartseer. Aangesien Thola 'n mate van seksuele inhoud, verkragting en geweld bevat, mag dit dalk nie geskik wees vir jonger lesers nie. Die intriges in hierdie boek laat mens nogal dink aan Wilbur Smith se boeke wat gedurende dieselfde tydperk afspeel.
#thola #sybiekleynhans #boekrak

RSS Feed

NOU BESKIKBAAR!

Kruie van Toeka tot Nou - DIE BOEK deur Dr. Chris Pitzer is NOU beskikbaar!

Prys: R399 / boek

Koerierkoste in SA: R80

 

Rainbow Gospel Radio

Rainbow Gospel Radio is the Mission Radio for the World.

We currently have listeners in 180 countries around the globe.

Rainbow Gospel Radio broadcasts via the internet and has no demographic restrictions.

Click on the link to tune into Rainbow Gospel Radio.

Why braai alone when you can have fun with family and friends?

Sponsor an Hour

Rainbow Gospel Radio invites you to sponsor an hour and invest in missionary work worldwide. Your contribution will help to spread the Word of God around the globe.

Yummy

Yummy is Rainbow Gospel Radio's recipe group on Facebook.We have more than 15 000 delicious recipes on our blog and if you need a recipe, you can just post in Yummy and admin will gladly provide the link. If we don't have the recipe you are searching for, we will find it for you!

 

The Rainbow Story

A vision from God became a reality....

 

Click on the link to read the Rainbow Story, which includes Nico Liebenberg's testimony and illustrates the amazing grace of our Heavenly Father.

Please reload

New on the Blog